Spoorzone Spelen en Leren

In het cluster Spoorzone Spelen en Leren bevinden zich de projecten die gericht zijn op kennisoverdracht en actief zijn en samen doen!

Tunnels, bouwplaatsen, gebouwen, huizen, pleinen, zijn prachtige plekken om van alles te doen en te leren. Het zijn plaatsen waar je interessante mensen tegen kunt komen die je van alles willen vertellen over hun vak. Het zijn tijdelijke combinaties in tijd en ruimte die je voor unieke experimenten kunt gebruiken. Je kunt in de Spoorzone leren spelen, leren creatief te zijn en leren innoveren. Maak er gebruik van!

http://www.buitensteboven.nl/

Projecten van Spoorzone Spelen en Leren

Manifestatie de Laatste Trein

Volgend jaar verhuist de trein van het Spoorviaduct naar de Spoortunnel. Deze mijlpaal voor Delft gaat gevierd worden met een grootse Manifestatie de Laatste Trein. Het Spoorviaduct zal nog één keer schitteren als podium voor een voorstelling over 50 jaar Viaduct door de stad. 

Bekijk dit project >

Context van het artikel

Met de Academie willen we inhoud geven aan het credo Delft Kennisstad. Wat is een kennisstad? Volgens WeSD is dat een verzameling mensen die op allerlei manieren kennis aan elkaar willen overdragen. Daardoor worden ze tevens kennis van elkaar. 

Ik doe mee!