Projecten van en met WeSD

WeSD kent vele soorten projecten. Veel plannen beginnen bij WeSD, we zijn een broedplaats voor nieuwe ideeën en een markt voor samenwerking.

Naast de eigen activiteiten stimuleert WeSD de samenhang en synergie tussen groepen en individuen waar we mee samenwerken of waar we via onze sponsors financieel aan bijdragen. 

Manifestatie de Laatste Trein

Volgend jaar februari verhuist de trein door Delft van het Spoorviaduct naar de Spoortunnel. Deze mijlpaal in Spoorzone Delft gaan we vieren met de grootse Manifestatie de Laatste Trein. Het Spoorviaduct zal in een theaterreis nog één keer schitteren als decor voor een voorstelling over 160 jaar Spoor door de stad. In de voorstellingen en tijdens de voorbereidingen in januari en februari 2015 gaan zoveel mogelijk Delftenaren meedoen. Artistiek leider van dit unieke evenement is Jens-Erwin Siemssen met zijn Duitse locatie-theater-groep Das Letzte Kleinod. Zij spreken Nederlands en hebben al twintig jaar ervaring met speciale theaterstukken op bijzondere plekken.

Bekijk de Manifestatie de Laatste Trein projecten >

Overzicht projecten

Lopende en toekomstige activiteiten voor 2014 

Bekijk de Overzicht projecten projecten >

Spoorzone Spelen en Leren

In het cluster Spoorzone Spelen en Leren bevinden zich de projecten die gericht zijn op kennisoverdracht en actief zijn en samen doen!

Bekijk de Spoorzone Spelen en Leren projecten >

Diner Pensant 2012, Delft graaft dieper

Doel van de Diners Pensants: denk mee over de kansen die de nieuwe spoorzone biedt. En omdat je daarbij best buiten de geeigende kaders mag denken, beginnen we met een nabeschouwing.

Bekijk de Diner Pensant 2012, Delft graaft dieper projecten >