Projecten van en met WeSD

WeSD kent vele soorten projecten. Veel plannen beginnen bij WeSD, we zijn een broedplaats voor nieuwe ideeën en een markt voor samenwerking.

Naast de eigen activiteiten stimuleert WeSD de samenhang en synergie tussen groepen en individuen waar we mee samenwerken of waar we via onze sponsors financieel aan bijdragen. 

Manifestatie de Laatste Trein

Delft viert 24, 25 en 26 februari de grootste mijlpaal in het bouwproject Spoorzone Delft. Die week verhuizen ´╗┐ProRail en de bouwers de trein van het Spoorviaduct naar de Spoortunnel. HET moment om met honderden Delftse amateurkunstenaars de verhalen over het Delftse spoor nog één keer tot leven te wekken, voordat het Spoorviaduct gesloopt wordt. De Spoorzone-partners zijn natuurlijk gemeente Delft en ProRail, Dankszij NS heeft het team MLT een thuisbasis op het station Delft. Belangrijke steun zijn VSBfonds, Fonds1818 en Prins Bernhard Cultuurfonds.´╗┐´╗┐

Bekijk de Manifestatie de Laatste Trein projecten >

Overzicht projecten

Lopende en toekomstige activiteiten voor 2014 

Bekijk de Overzicht projecten projecten >

Spoorzone Spelen en Leren

In het cluster Spoorzone Spelen en Leren bevinden zich de projecten die gericht zijn op kennisoverdracht en actief zijn en samen doen!

Bekijk de Spoorzone Spelen en Leren projecten >

Diner Pensant 2012, Delft graaft dieper

Doel van de Diners Pensants: denk mee over de kansen die de nieuwe spoorzone biedt. En omdat je daarbij best buiten de geeigende kaders mag denken, beginnen we met een nabeschouwing.

Bekijk de Diner Pensant 2012, Delft graaft dieper projecten >