stationsconcert november The Big LeBandski

De laatste vrijdag van de maand november, 29ste, zette The Big Lebandski de stationshal op zn kop met t allereerste optreden in hun nieuwe bezetting.

Big leBandki

De Big LeBandski is de bigband van de Delftse studentenvereniging Sanctus Virgilius. Met 17 enthousiaste studenten spelen ze op alle denkbare gelegenheden. Geen podium is ze te gek, vandaar dat ze enthousiast naar de bijzondere akoestiek van de stationshal in Delft trokken. Met 10 blazers is dat al snel een 'galmbak'. De omroepberichten kwamen er sporadisch doorheen, maar de hoofdzaak was duidelijk: swingtime! FILMPJE op youtube: http://youtu.be/aZZM4SbanMg

Big leBandski stationsconcert

Zij speelden vele hits uit hun uitgebreid repetoire van zwoele jazzballads tot aan spetterende bigband knallers: The Bare Necessities, The Big LeBowski Medley, The Lady is a Tramp, Watermelon Man, Dock of the Bay, Mack the Knife, Mr Bojangles, Minnie the Moocher, In the Mood, en vele anderen.

deel vh publiek bij Big leBandski

Met dank aan NS organiseert WeSD maandelijks een concert in de stationshal van Delft. Het publiek waas ook deze keer weer een mix van eigen vrienden, familie en de toevallig passerende reiziger. Sommigen skipten er zelfs hun trein voor!

Zoals aangekondigd op FB, het optreden was AWESOME. het haalde dan ook de krant

Big leBandski in de Krantski

dank je Fred!

naar het nieuwsoverzicht > >