Preview Bestemming015 met 4Tops

HET festival komt eraan! De 4Tops gaven alvast een verrassingoptreden in de stationshal.

Als opwarmertje voor het naderend festival Bestemming015 trad het zangkoor 4Tops dinsdagavond 17 juni op in de stationshal van Delft. 


Zangkoor 4Tops verrassen de NS-reiziger met een optreden onder leiding van Inu Goossens.

Aankomend weekend is er een gevarieerd programma van muziek en dans in de stationshal, met onder andere wederom flamenco poëzie, singer-songwriters en zangkoren. Lees over de festivaldagen in de stationshal op vrijdagavond 20 juni en zaterdagmiddag 21 juni. 

Dit festival is een co-productie van WeSD met Spoorzone Delft, de VAK, Centrum voor de Kunsten, Stichting Perspektief en vele anderen. Onderdeel van dit festival is muziek en dans in de stationshal op vrijdag 20 juni en zaterdag 21 juni. Tevens presenteren diverse projecten uit Gebruik de Lege Ruimte zich tijdens Live @ Loods015 op zaterdag.
Verder gonzen er nog meer festivals door Delft zoals de MooiWeerSpelen, Delft Blauw Dag, Blikopener en nog meer. Alle informatie vind je op de site van www.Bestemming015.nl

Bestemming015 is een belangrijke stap richting de Manifestatie de Laatste Trein in 2015. De stationshal doet sinds de inrichting van de bouwplaats niet meer dienst als zodanig, maar wel regelmatig  als concertpodium, met dank aan NS. Dit concert kwam vooral tot stand dankzij de energieke inzet van Sarah Kreuze, dank!

naar het nieuwsoverzicht > >