Fringe festival in de Spoorzone

Afgelopen Pinksterweekend, 16 tot 19 mei, bruiste Delft van de nieuwe podiumkunsten op bijzondere locaties. Op het station, de poort naar Fringe Delft, heetten diverse optredens de festivalgangers van binnen en buiten Delft welkom

Op vrijdagavond 17 mei swingde HeYou! door de stationshal, een spetterende dansshow door jongeren van de VAK en Kunst in de Wijken. Op zaterdag en zondag bracht Ketel Haezer het live hoorspel theater Iliasz ten gehore. Tussen alle reizigers en bedrijven door vermaakte Clown Pato jong en oud met zijn innemende persoonlijkheid.

Pato van Clowns Collectief

Surf voor de uigebreide verslagen en meer impressies naar de website van Delft Fringe 2013

Ketel Haezer tijdens Fringe

Dank aan de NS voor het gebruik van de stationshal, alle winkels voor hun behulpzaamheid, de Fringe vrijwilligers voor hun aankleding en programmaverkoop en aan alle artiesten voor hun ongeremde performances. Het festival begon koud en nat, daardoor lieten ze zich niet weerhouden hun beste shows weg te geven. Op zondag 1ste Pinksterdag sloot het festival af tijdens een welverdiende, stralend zonnige dag. Graag tot volgend jaar of tot ziens bij een volgend Stationsoptreden.

naar het nieuwsoverzicht > >