Bouwdoeken voor SC Delfland

Kleurrijke doeken voor de hekken langs de bouwplaats van SC Delfland aan de Van Bleyswijckstraat.

Sinds donderdag 31 maart is de bouwplaats voor de nieuwbouw van de Scholen Combinatie Delfland herkenbaar aan de kleurrijke bouwdoeken, die laten zien wat er komt en wat daar allemaal te doen zal zijn voor de buurt.

De eersteklas-leerlingen Alex den Dekker, Romy de Ruiter en Jessica van der Horst hebben samen met hun docent Nikkie Lutgerhorst en Jimmy van der Aa van DP6 architectuurstudio de doeken ontworpen in een aantal creatieve sessies, op initiatief en onder begeleiding van WeSD.

Wist je bijvoorbeeld dat je er straks je nagels kunt laten verzorgen of een kopje koffie kunt drinken? Dat is een van de manieren waarop invulling gegeven wordt aan het beroepsgericht onderwijs. Aanwinst voor de buurt en oefening voor de leerlingen! 

Leerlingen en docenten van Scholencombinatie Delfland bezochten aansluitend op het versieren van de bouwplaats hun nieuwe schoolgebouw 'in wording'. De nieuwbouw wordt in de Coendersbuurt in Nieuw Delft gerealiseerd door Slokker Bouwgroep B.V. vestiging Breda en is eind dit jaar klaar. 

Zie voor veel mooie foto's Facebook www.facebook.com/nieuwdelftisyours/posts/1691624381110326

naar het nieuwsoverzicht > >