Wat doet WeSD

Het hart van de Werkplaats Spoorzone Delft: met welke projecten zijn we bezig, welke plannen zoemen rond en welke initiatieven hangen op het prikbord? Wanneer gaat er wat gebeuren?
En, wat is er onlangs gebeurd! Lees verder.

Nieuws vertelt kort over gebeurtenissen die voor WeSD belangrijk zijn of zijn geweest. Als je op Agenda klikt krijg je een overzicht van geplande bijeenkomsten, activiteiten en andere mijlpalen. Onder Projecten staan de mooiste verhalen en foto's van de afgelopen jaren 2007-2012. En bij Ideeën nodigen wij je uit om mee te doen en ook ideeën te opperen.

Nieuws

30-12-2016 | Verhuizing uit stationszolder

EInd 2016 namen wij afscheid van onze zolderruimte in het oude stationsgebouw van Delft aan de Van Leeuwenhoeksingel. 

Lees meer >

31-03-2016 | Bouwdoeken voor SC Delfland

Kleurrijke doeken voor de hekken langs de bouwplaats van SC Delfland aan de Van Bleyswijckstraat.

Lees meer >

22-01-2016 | Pijlermonument op Participatiekaart

De twee behouden viaductpijlers staan momenteel ingepakt op het toekomstige Bolwerk. 

Lees meer >

Agenda

20-01-2018 | 20 januari Onthulling Pijlermonument om 18 uur

Tijdens het Feest in de Spoorzone op 20 januari wordt het Pijlermonument onthuld. In de feesttent naast het Bolwerk geven burgemeester Marja van Bijsterveldt en wethouder Lennart Harpe om 18:00 uur het startsein. Wees welkom, namens Alle Delftenaren die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van deze tastbare herinnering aan het spoor door Delft.

Lees meer >

14-12-2018 | Route door de Spoorzone

In het Spoorzonegebied komen straks de wijken bij elkaar, die voorheen gescheiden werden door het oude bovengrondse spoor. Wij hebben ideeën hoe de oude en nieuwe wijken aan elkaar te verbinden. De reeds bestaande keramiekroute op het nieuwe stadspark aansluiten

Lees meer >

Projecten