Voor innovators

Doe mee!

Je zal toch maar aan de Technische Universiteit studeren, in de tijd dat er een ruim twee kilometer lange tunnel met een station in Delft wordt aangelegd, of een atelier hebben in de spoorzone. Je kunt laten zien of onderzoeken wat er allemaal in Delft gebeurt met haar bewoners en bedrijven als het spoor verdwijnt. Wat er onder de grond gebeurt en hoe Delft zichzelf kan laten zien als je Delft niet meer vanuit de trein kan zien. WeSD heeft ideeën zat.
Wat denk je van een bewegende lichtkrant in het station, die de reizigers onder de grond een impressie biedt van Delft, en die mensen op het laatste moment doet besluiten, om de trein voor het dicht klappen van de deuren te verlaten, om Delft bovengronds te ontdekken. Wat denk je van het ontwerpen van een ecoduct over de Westlandseweg, waar ooit de Irenetunnel lag. Zodat de twee helften van het stadspark boven de spoortunnel met elkaar worden verbonden en een verblijfzone wordt voor reizende en rustende bewoners en toeristen.

Spoozone ontwerp

Je bent wetenschapper, ontwerper of kunstenaar. Grijp je kans gedurende deze unieke periode in de geschiedenis van Delft en kom mee helpen scheppen met WeSD.

Ik doe mee!