WeSD Partners

We hopen de komende jaren de lijst van WeSD partners gestaag te laten groeien. Iedereen en iedere organisatie die een project in samenwerking met WeSD en in de geest van 'help scheppen' wil realiseren, is welkom.

VAK

De VAK, de Vrije Academie, ookwel Delfts Centrum voor de Kunsten, verzorgt creatieve opleidingen voor jong en oud. Belangrijke samenwerking met WeSD voor het festival Bestemming015

Lees meer over VAK >

Techniek Ontmoetings Punt

Lees meer over Techniek Ontmoetings Punt >

Delfia Batavorum

Historische vereniging met hart voor Delft Delfia Batavorum 

Lees meer over Delfia Batavorum >

Hulshof Architecten

Ineke Hulshof is het voorbeeld van een creatieve duizendpoot: architect, Delft Design, TOP, WeSD en nog wel meer. 

Lees meer over Hulshof Architecten >

Druk Tan Heck

Drukkerij Druk.Tan Heck: persoonlijke aandacht voor een mooi resultaat. www.druktanheck.nl

Lees meer over Druk Tan Heck >

Perspektief

Stichting Perspektief is een sociaal Pension met het doel dat de bewoners doorstromen naar zelfstandige woonruimte. Werkt met WeSD samen aan festival Bestemming015

Lees meer over Perspektief >

Spoorzonekerken

De kerken langs Spoorzone organiseren lekenpreken en in samenwerking met WeSD Diners Pensants. www.spoorzonekerken.nl

Lees meer over Spoorzonekerken >

Lotti Hesper Projectontwikkeling

  Lotti Hesper is als ontwikkelaar van culturele projecten van vele markten thuis. Voor de Spoorzone is zij verantwoordelijk voor de manifestatie annex tentoonstelling 'Leven aan het spoor'.

Lees meer over Lotti Hesper Projectontwikkeling >

Bestemming015 festival

Vanaf 2013 wordt jaarlijks het festival Bestemming015 in de spoorzone georganiseerd. Vaste kern van deze co-productie zijn de partners van WeSD: De VAK, Stichting Perspektief, Delft Design, Gebruik de Lege Ruimte en natuurlijk Spoorzone Delft en de gemeente Delft.

Lees meer over Bestemming015 festival >

Buitenste Boven

Stichting Buitenste Boven ontwikkelt educatieve projecten waarmee zij de leefomgeving van kinderen en jongeren inzichtelijk en uitdagend maakt. Met het Spooracademie-project biedt Buitenste Boven i.s.m. WeSD een gevarieerd lesprogramma aan basisscholieren over de activiteiten in en om Spoorzone Delft.

Lees meer over Buitenste Boven >

ABF

Jan Brouwer van ABF richt zich op het opzetten van een monitoring programma om gedurende de stedelijke transformatie te kunnen volgen welke effecten de Spoorzone projecten hebben. 

Lees meer over ABF >

Thed Links

Thea is regelmatig in de spoorzone te vinden om de ontwikkelingen met haar camera vast te leggen. 

Lees meer over Thed Links >

De Nieuwe Academie

Frank Koenen van de Nieuwe Academie is een partner van WeSD van het eerste uur. Met de Babylon projecten heeft hij een eerste gezicht aan Spoorzone Academie gegeven.

Lees meer over De Nieuwe Academie >

Doris Denekamp

Doris Denekamp ontwikkelde het project 'Anarchitecture' als onderdeel van het project 'Leven aan het Spoor' in 2010.  

Lees meer over Doris Denekamp >

Fabrique

René Bubberman van Fabrique is bij verschillende activiteiten betrokken. Als chef trekt hij het project - wat nu nog een idee is - de Reizende Lichtkrant.

Lees meer over Fabrique >

Helder Water - inzicht in communicatie

Helder Water is de praktijk van een filosoof midden in de samenleving. In lezingen, lessen, consulten en gesprekken neemt wijsgeer Hubertus Bahorie u mee in het verkennen van vragen die uit het leven zijn gegrepen. Hij zet aan tot bezinning, biedt handvatten tot inzicht en prikkelt de ontwikkeling van uw eigen - praktische - wijsheid. Voor WeSD organiseerde Hubertus op 11 juni 2011 Diner Pensant IV. Hij was bij die gelegenheid tevens gespreksleider. Voor meer info zie OpenBloem.nu

Lees meer over Helder Water - inzicht in communicatie >

Jan van Dalen

Jan van Dalen is inmiddels met pensioen en drukker dan ooit met de economische vitaliteit van de stad. Jan is trekker van het project Bewegwijzering.

Lees meer over Jan van Dalen >

Mette Sterre

Mette Sterre maakte een ontwerp voor de Spoorzone kamer in hotel Coen. Mette is kunstenares.  

Lees meer over Mette Sterre >

Mooi Weer Spelen

Mooi Weer Spelen is een tweejaarlijks verrassend, bruisend en publieksvriendelijk driedaags theaterfestival in het historische decor van de stad Delft. in 2014 is de volgende editie. 

Lees meer over Mooi Weer Spelen >

De Netwerkregisseurs

Hub Jongen van de Netwerkregisseurs voert onderzoek uit naar een tentoonstelling over de geschiedenis van het viaduct. 

Lees meer over De Netwerkregisseurs >

Rode Ruiter

Rode Ruiter is het evenementenbureau van Iris de Ruiter, gespecialiseerd in literaire en culturele activiteiten en evenementen. Iris organiseerde in 2010 Slapen aan het SpoorSchrijvers, boeken en lezen en schrijven, literatuur met een grote en een kleine L, vormen de basis voor de evenementen. Vanuit een passie voor lezen, schrijven, taal en schrijvers organiseert en bedenkt Rode Ruiter creatieve concepten.

Lees meer over Rode Ruiter >

Saskia Serle

Kunstenares Saskia Serlé schreef het boek 'Wall of Fame', over graffiti in de grootste legale spuitplek van Nederland: de Irenetunnel in Delft. te koop bij De Omslag en Huyser

Lees meer over Saskia Serle >