Over de Werkplaats Spoorzone Delft

Naam foto
  • totaal met trein

 

Bekijk meer foto's >

WeSD is een vrijwilligersvereniging. Ons succes hangt af van de medewerking en steun van zoveel mogelijk Delftenaren en Delftse organisaties en bedrijven. Daarom richt onze website zich vooral op het geven van informatie en op het zoeken van samenwerking met burgers van Delft, andere cultuurdragers, creatievelingen en innovatieve instellingen. Wij vragen je om mee te doen, om lid te worden, om je in te schrijven en om jouw ideeën met ons te delen.

WeSD dat ben jij, dat zijn wij met elkaar in Delft. WeSD is een burgerinititief, dat invloed wil uitoefenen op de kansen die de Spoorzone biedt. WeSD is een vereniging waarvan iedereen lid kan worden en waarin iedereen actief kan zijn.

Context van het artikel

WeSD is een onafhankelijke vereniging. Het is een door burgers van Delft in 2006 gestart initiatief. Wij hebben geen verantwoordelijkheid voor de bouwprojecten. Evenmin zijn we een doekje voor het bloeden. We werken wel nauw samen met de bouwers in de spoorzone. Uit die samenwerking komen mooie, nuttige en leerzame activiteiten voort.